Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/reallife.dk/public_html/funktion.php on line 34

Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/reallife.dk/public_html/funktion.php on line 431

Login

Brugernavn:

Kodeord:Glemt brugernavn eller kodeord?Opret profil

Reallife.dk

- et projekt der behøver de rette folk!

Vi var 2 venner, Danny Hedegaard og Philip Nunnegaard, der for nu længe siden fik den rigtige ide, men som var de 2 forkerte til at realisere visionen bag Reallife.dk.

Der ligger en lang historie til grund for at Reallife.dk aldrig lykkedes, men den korte version udgøres af en kombination af forkerte og utilstrækkelige beslutninger, samt ikke mindst fravær af rette netværk og ressourcer, såvel økonomiske, som kompetancer, baggrund og erfaringer.
Nu og i en del år har Reallife.dk ikke udgjort andet end en præsentation af visionen, og ideen bag Reallife.dk, som et træfpunkt i cyberspace for fællesoplevelser i den virkelige verden.

Reallife.dk
- del dine oplevelser med andre
http://www.reallife.dk

Desværre forholder det sig sådan at de penge Danny Hedegaard kunne have risikeret, har han brugt, og også tabt på ikke at lykkes med Reallife.dk Jeg forestiller mig derfor ikke en ressourcekrævende relancering af Reallife.dk i en kommerciel skala, men snarere som et mindre men potentielt realiserbart testprojekt i regi af en anden eksisterende succesfuld virksomhed.

Gerne en der kan og vil bidrage med at opdatere den eksisterende hjemmeside, og konvertere den til en brugbar platform for en relancering af Reallife.dk Desværre kan vi ikke helt umiddelbart gøre brug af det nuværende Reallife.dk til en relancering, men alt om konceptet står udførligt beskrevet på sitet. Ikke mindst kunne de rette kompetancer måske vurdere på forløbet af en testperiode, som et grundlag for en vurdering af de mere langsigtede kommercielle muligheder?

Herom har jeg også skrevet, og efterhånden som I får læst jer igennem alle de dybe links på sitet, kan I se hvilke muligheder jeg selv forestiller mig. Forbered jer med kaffe på kanden, for der er meget at læse, og det vil tage timer for jer at at læse det alt sammen, hvis I vælger at gøre det.

Venlig hilsen
Danny Hedegaard
Email: danny@reallife.dk

Ejer af:
Reallife.dk + Real-life.dk og Træfpunktet.dk, der følger med hvis de rette, der kan det jeg ikke kan selv, vil dele ejerskabet med mig, og være villige til at prøve på at lykkes med Reallife.dk sammen med mig.